Annons
Annons

(null)

Zlatans 1–0-mål för PSG mot Caen på lördagen – en galen konstvolley med undersidan(!) av högerfoten – följdes av vad som verkade vara ett välplanerat blottande av överkroppen och en mängd namn som tatuerats eller skrivits på Zlatans torso. Bland namnen fanns Julia, Omar, Claudine, Mohamed och Neth – totalt ska det röra sig om 84 olika namn.

Annons

Se det fantastiska målet och ”tatueringskuppen” här:

Gilla Cafe.se på Facebook

http://youtu.be/srABD5r9e8o

UPPDATERING: På söndagen kom förklaringen till  Zlatans  ”tatueringskupp”. På sitt bröst hade Zlatan skrivit namnen på ett fåtal av alla som lider av hunger i världen. Enligt World Food Programme finns det 805 miljoner människor som inte har nog med mat, något som  Zlatan vill att alla ska tänka på när de ser honom, ropar hans namn och känner igen honom, berättar han i en film som lagts upp av World Food Programme.

– Jag heter Zlatan Ibrahimovic. Vart jag än går känner folk igen mig. Säger mitt namn. Hejar på mig. Men det finns dem ingen hejar på. Carmen. Rahma. Antoine. Lida. Cheeuy. Mariko, säger Zlatan.

– Om jag kunde skulle jag skriva vartenda namn på min kropp. Det finns 805 miljoner människor som lider av hunger i världen i dag. Alltför många av dem är barn, fortsätter han.

Svenska reklambyrån Forsman & Bodenfors ligger bakom kampanjen, Alexis Taieb och Martin Schmetzer står för  designen av namnen på Zlatans kropp och låten som spelas är Jónsis ”Tornado”.

UPPDATERING: Senare under söndagskvällen stoppades filmen från Youtube, skriver franska 20 minutes. Den franska ligaföreningen ska ha anmält videon eftersom den innehåller matchbilder som organisationen inte hade rättigheter till, filmen dök dock snabbt upp igen på videosajten. Se den här:

http://www.youtube.com/watch?v=wDJjcL9Ya4c

 

Zlatan_3

 

zlatan1

 

Zlatan_2

 Läs mer om projektet här. 

 

Mer Zlatan-magi!

Zlatans 8 sjukaste skills på träning: kung fu-mål och flygande klacksparkar!

5 straffsparkar som gör oss övertygade – Zlatan har inga nerver

Har du sett Zlatans knä-ppaste mål någonsin?

Zlatan får nog igen, reportern vet inte ens hur många mål han gjort

 

 

Annons

Dela (60)
TweetaLaddar