Hoppa till innehåll

Seinfeld hintar om återkomst för ”Seinfeld”

Jonas Strandberg

Under ett uppträdande i Boston avslöjade Jerry Seinfeld något hemlighetsfullt om ett visst slut. Något som kommer få förväntningarna hos alla fans av hans banbrytande 90-talssitcom att skjuta igenom taket.

Mer än 25 år efter att klassiska 90-talssitcomen Seinfeld fick sitt minst sagt vattendelande slut verkar nu en fortsättning vara runt hörnet. Någon sorts fortsättning åtminstone. Under en standupshow i Boston fick Jerry Seinfeld nämligen en fråga om vad han tyckte om seriens final. Komikerns svar var enligt The Guardian minst sagt kryptiskt.

Foto: Getty Images

”Jag har en liten hemlighet för er om det slutet. Men jag kan inte berätta, eftersom det är en hemlighet.” Efter en ljudlig chock från publiken fortsatte Seinfeld sedan. ”Här är det jag kan säga till er, men ni får inte sprida det till någon. Någonting kommer hända som har med det slutet att göra. Något som inte hänt än. Och precis vad ni tänker på, det har också Larry (David, den andra skaparen av Seinfeld) tänkt på.”

Seinfeld sändes i nio säsonger mellan 1989 och 1998 och klockade in på totalt 180 avsnitt. Skådespelarensemblen från serien har tidigare återförenats i Curb Your Enthusiasm. Dessutom har Larry David medverkat i Jerry Seinfelds serie Comedians in Cars Getting Coffee, så relationen mellan medlemmarna verkar överlag vara god.

Så nu återstår det att se om de äntligen kan ge sin klassiska genombrottsserie ett rättmätigt slut.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.