Hoppa till innehåll

7 julklappstips för dig som är ute i sista minuten

Olle Arnell

Står du där igen och undrar varför du inte började med julklapparna tidigare i år heller? Oavsett vem du ska köpa till bör någon av de här passa fint som sista-minuten-lösning.

Har december bara sprungit förbi även för dig, och nu står du här och försöker hitta bra julklappar att köpa till nära och kära på vad som känns som noll och ingen tid alls? Vi har tipsat om massor av olika julklappar här, med allt ifrån mode, inredning, klappar till julklappsleken med släkten och fina julklappar till flickvännen eller syrran.

Men nu gör vi ett sista ryck innan vi tar julledigt och tipsar om 7 julklappar som gör vintern lite mysigare och bättre, ditt yttre mer trimmat och till och med miljön mer välmående.

Inomhustofflor från UGG gör det ännu mysigare att hänga hemma och bara göra ingenting i mellandagarna. 1 199 kr hos bland andra Nordiska Kompaniet, Mathilde, Jackie, Wakakuu och Raglady.

En pyjamas från Nufferton är perfekta plagget för lata dagar. Skönt med ett extra lager att sova i nu när kylan väntas komma på riktigt också. Finns hos återförsäljare och i en pop-up-butik i Moodgallerian i Stockholm 18-23 december. Pris: 1 395 kronor.

Tidernas största popband har tagit fram strumpor i samarbete med Happy Socks inspirerade av ikoniska filmen Yellow Submarine från 1968. Boxen finns hos en rad återförsäljare och kostar 599 kronor för sex par. Strumporna går även att köpa separat och kostar då 99 kronor styck.

BIC Flex 5 Hybrid är en riktigt bra rakhyvel med fem individuellt rörliga blad och ett extra precisionsblad på baksidan. ”Vår mest tekniskt avancerade rakhyvel hittills” skriver BIC själva, vi nöjer oss med att säga att det är en riktigt prisvärd hyvel och en fin julklapp. Priset i butik är ca 100 kronor.

Den som inte blir glad av att få en flaska av champagnen som serverades på nobelfesten borde inte få någon julklapp. Taittinger Brut Réserve, 750 ml, finn i Systembolagets ordinarie sortiment och kostar 405 kronor.

SodaStream Crystal kommer med glasflaska istället för de vanliga plastflaskorna och känns därmed lite lyxigare.. En hållbar julklapp som drar ner på plastavfallet och ger en lättare matkasse. Finns hos en rad återförsäljare och kostar ca 1 399 kronor.

Sonos One är högtalarmärkets nya minsting som tidigare hette Sonos Play:1. En smart ljudlösning för hemmet som sedan går att bygga ut i etapper och koppla samman så att högtalarsystemet passar just det hemmet det är tänkt för. 2 449 kronor kostar den och finns hos en rad återförsäljare.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.