Hoppa till innehåll

Sjukhusbeige & Babyblå

Det blir sannerligen en sval skandinavisk vår. Acne Studios, Gant Rugger, COS och FIlippa K är bara några av de svenska märken som satsar på nordisk melankoli denna vår.  De sorgliga men ack så aktuella referenserna blir till Roy Andersson vars scener är urtvättade, dammig och frostiga. Tänk kombinationen gulbeige landstingsfilt, vit sjukhussärk och babyblå … Continued

Det blir sannerligen en sval skandinavisk vår. Acne Studios, Gant Rugger, COS och FIlippa K är bara några av de svenska märken som satsar på nordisk melankoli denna vår.  De sorgliga men ack så aktuella referenserna blir till Roy Andersson vars scener är urtvättade, dammig och frostiga.

Tänk kombinationen gulbeige landstingsfilt, vit sjukhussärk och babyblå så är du hemma. För att inte se som att du precis blivit utsläppt efter en lobotomi på Beckomberga bör du bryta av med ränder och ljusa läderdetaljer.

sjukhus

Kavaj, 3 495 kr, Acne Studios

Parkas, 2 999 kr, Gant Rugger

Strumpor, 30 kr, Weekday

Skjorta, 595 kr, A Days March

Skärp, 1 999 kr, Gant Rugger

Shorts, 2 200 kr, Acne Studios

Smårandig tröja, 1 100 kr, A.P.C

songs03

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.