Annons
Annons

Karaktärerna från Skam återförenas efter 25 år – se klockrena klippet här

Vem blir fullast? Är hooking fortfarande en grej? Och vilka relationer höll även efter skoltiden? Här är videon som ger dig alla svar.

Anaïs González Cruz

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det är svårt att föreställa sig ungdomarna i Skam som vuxna, men nu finns ett klipp som visar hur en framtida återträff skulle kunna se ut.

Det är det norska underhållningsprogrammet Senkveld med Thomas og Harald som gestaltat karaktärerna i serien 25 år senare och på festen är mycket sig likt. Jonas röker fortfarande gräs på toaletten och Vilde tjatar oupphörligt om kosegruppen. Noora, Sana, Eva, Isak, William och Eskild är såklart också med på återträffen och ja, det är rätt spot on.

Annons

Kolla bara på Jonas!

För dig som sett Skam och vill ha mer av karaktärerna i serien så har vi tidigare skrivit om bland annat musiken i Skam, listat Instagramkontona för karaktärerna och skådespelarna, deras Snapchatkonton och inte minst den danska parodin på den norska succéserien som setts av miljoner.

Här kan du köpa kläder med Skam-tema

Länkar via Apprl.

Isak och Even-tröja – köp den här. 

Hooke-tröja, köp den här. 

Isak+Even-keps, köp den här.

Team William-tröja, köp den här.

Kosegruppa-tröja, köp den här.

Allt er love-keps, köp den här.

Ännu mer Skam-plagg här

Annons

Dela (296)
TweetaLaddar