Sno stilen av Andrew Garfield – så bär du den rutiga kavajen snyggt i vinter

Våga välj en rutig kavaj på julfesten.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-12-08 14:06  |  Lästid: 2 minuter

Under vintern finns det flera anledningar till att investera i en ny kavaj – och matchningsmöjligheterna för hur du vill bära plagget har aldrig varit större. Även om kavajen främst är självklar vid mer dressade tillfällen så är den cool att bära ovanpå en stickad tröja eller T-shirt med tryck även vid mer casual vardagstillfällen.

Acne Studios, Burberry och Berluti är bara några av de många exklusiva modehus som i sina höstkollektioner 2017 visat upp den rutiga kavajen. Inte sällan stylade med sneakers nedtill och ett par sportiga solglasögon. Skådespelaren Andrew Garfield syns flitigt i rutiga kavajer och gör det på ett bra och inspirerande sätt. Här är tre looks som alla visar hur du kan kombinera ett av de hetaste plaggen just nu.
 

1. En rutig dubbelknäppt kavaj är ett iögonfallande plagg. Utgå från kavajen när du klär dig och tona ned med enfärgade byxor, skor och en vit skjorta.

andrew garfield

2. Den V-ringade tröjan är plagg som är starkt representerat i herrmodebilden just nu. Svenska skådespelarfavoriten Bill Skarsgård glänste i v-ringat och kavaj på premiären av It. Sno stilen av Andrew Garfield och kombinera rutig kavaj med v-ringat och brogues i läder.

andrew garfield

3. Blått, grått och brunt är en snygg och tidlös klädkombination. Styla kavajen med en tunn stickad tröja under för en stilmedveten look.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:47