Hoppa till innehåll

Sno stilen av David Beckham – 5 snygga plagg i butik nu

Martin Hansson

Polotröja, dressade byxor och ett par grövre vita sneakers är plaggen du behöver i garderoben i vinter för att klä dig som stilikonen och forna fotbollsproffset Beckham.

Oavsett vad David Beckham har burit för kläder genom åren så har hans stil blivit exponerad, kopierad och inspirerat. Alltifrån rutiga skjortor och slitna jeans till dubbelknäppta rockar och dressade byxor. Men Beckhams stil har gått från klarhet till klarhet genom åren och hans nuvarande stil, som inte sällan är något retro-betonad och med  jordnära färgval.
 
David Beckham polotroja

David Beckham låter alltid det välgroomade skägget och en klassisk frisyr stå i fokus. Likaså när han på Louis Vuittons visning i Paris bär denna polotröja, i en större storlek, stylad med ett par vida kostymbyxor i ull och vita sneakers.
 

1. Kabelstickad polotröja från italienska familjeföretaget Etro, erkända för konstnärliga och välarbetade plagg. Etro, 5 199 kr.

2. Ett par kostymbyxor i lätt stretchig bomullsväv – gå upp en storlek för att få en mer avslappnad passform på byxorna. H&M, 299 kr.

3. Vita sneakers med slitning och en högre sula, Gucci, 6 450 kr.

4. Ray-Bans klassiska modell Wayfarer sportar Beckham i svart, Ray-Ban, 1 650 kr.

Louis Vuitton

5. Res med stil – Louis Vuittons klassiska väskmodell Keepall har fått en modern uppdatering med patches, Louis Vuitton, pris vid förfrågan.

Mer vintermode från Café!

3 bästa tipsen för att hålla vinterskorna snötåliga och snygga

Maxa vinterstilen med en polotröja – Café väljer 7 favoriter

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.