Sno stilen av Jaden Smith – 7 coola plagg i butik nu

Statement-ytterplagg, en hoodie och coola sneakers är några av plaggen du behöver i garderoben för att sno stilen av Jaden Smith.

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-12-14 16:07  |  Lästid: 2 minuter

Amerikanske skådespelaren, rapparen och kändisbarnet Jaden Smith har en lika banbrytande som cool klädstil. Jaden gjorde sitt skådespelargenombrott i filmen “Jakten på lycka” som Christopher, son till Will Smiths karaktär, Chris Gardner – en roll han sedan prisades för med titeln Årets genombrott under MTV Movie Awards. Jadens stil har en hög modegrad, är exklusiv och består ofta av statement-skinnjackor, trendiga kostymer och oversize-plagg.

Jaden Smith

Jaden Smith klädd i jeansjacka med massor av knappar på och schyssta sneakers. Plaggen du behöver i garderoben i vinter för att sno stilen av Smith är coola ytterplagg, en hoodie och limiterade sneakers.

JadenSmith1

Jaden Smith, son till skådespelaren Will Smith, har medverkat i filmer som ”Jakten på lycka” och ”Karate kid”. Här i randig kostym från Gucci och till höger i hel look från Louis Vuitton.

jaden-smith

Jaden Smith omnämns ofta som en av de bäst klädda männen av magasinet GQ.

Här är 7 snygga plagg och accessoarer för att sno stilen av Jaden Smith:

Jaden Smith

Mönstrad bomberjacka från Weekday, 1000 kr. Huvtröja från H&M, 199 kr. Armband fin Triwa, 695 kr. Sneakers från Y-3, 2730 kr. Sockor från Gucci, 870 kr. Kortfodral i läder från Saint Laurent, 1900 kr. Randiga kostymbyxor från H&M, 399 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-06 15:26