Hoppa till innehåll

Sno stilen av Jaden Smith – 7 coola plagg i butik nu

Martin Hansson

Statement-ytterplagg, en hoodie och coola sneakers är några av plaggen du behöver i garderoben för att sno stilen av Jaden Smith.

Amerikanske skådespelaren, rapparen och kändisbarnet Jaden Smith har en lika banbrytande som cool klädstil. Jaden gjorde sitt skådespelargenombrott i filmen ”Jakten på lycka” som Christopher, son till Will Smiths karaktär, Chris Gardner – en roll han sedan prisades för med titeln Årets genombrott under MTV Movie Awards. Jadens stil har en hög modegrad, är exklusiv och består ofta av statement-skinnjackor, trendiga kostymer och oversize-plagg.

Jaden Smith klädd i jeansjacka med massor av knappar på och schyssta sneakers. Plaggen du behöver i garderoben i vinter för att sno stilen av Smith är coola ytterplagg, en hoodie och limiterade sneakers.

Jaden Smith, son till skådespelaren Will Smith, har medverkat i filmer som ”Jakten på lycka” och ”Karate kid”. Här i randig kostym från Gucci och till höger i hel look från Louis Vuitton.

Jaden Smith omnämns ofta som en av de bäst klädda männen av magasinet GQ.

Här är 7 snygga plagg och accessoarer för att sno stilen av Jaden Smith:

Mönstrad bomberjacka från Weekday, 1000 kr. Huvtröja från H&M, 199 kr. Armband fin Triwa, 695 kr. Sneakers från Y-3, 2730 kr. Sockor från Gucci, 870 kr. Kortfodral i läder från Saint Laurent, 1900 kr. Randiga kostymbyxor från H&M, 399 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.