Hoppa till innehåll

Sno stilen av ikonerna i höstens 9 snyggaste stickade polotröjor

Martin Hansson

Höstens härligaste plagg är polotröjan – här är de snyggaste köpen.

Polotröjan är ett ikoniskt plagg som för många är givet i höstgarderoben. Precis som den kan förmedla en sober 70-talsstil känns den också väldigt elegant och dressad.

Höstens polotröja passar lika bra att bära både uppklätt och nedklätt. Välj en grövre modell, gärna något större, och bär tillsammans med raka jeans eller kostymjoggers för en avslappnad höstlook. Men ett av de snyggaste sätten att matcha polotröjan på är i kombination med en dubbelknäppt kostym.

Precis som polotröjan är en modern klassiker har plagget genom historien haft en självklar plats i intellektuella och revolutionära kretsar, från beatniks i Greenwich Village på 50-talet och andra vågens feminister till Black Panthers. Beatles var också nära förknippade med polotröjan och Bob Dylan satte minst sagt stilen.

Den nya säsongen bär du polotröjan stilsäkert i poppande färger som ljusblått och lila, eller mer diskreta nyanser som grått, blått, grönt och kamelfärgat.

Sno stilen av sångaren Zayn Malik och bär polotröjan under kavaj.
Bob Dylan satte stilen för polotröjan.

Välj vinrött som tennislegenden Roger Federer.

Hösten 9 snyggaste modeller

Loewe, 4 650 kr

H&M, 399 kr

Acne Studios, 3 100 kr

Paul Smith, 2 400 kr

AMI, 2 600 kr

Oscar Jacobson, 1 199 kr

A Day’s March, 899 kr

Saint Laurent, 8 300 kr

Éditions M.R, 1 600 kr

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.