Snoop Dogg hotar Schwarzenegger – anklagar honom för rasism och korruption

Snoop Dogg går till attack mot den före detta guvernören och menar att Arnold Schwarzenegger var korrupt när han sänkte straffet för en fängelsedömd mördare. Se filmerna där Snoop inte skräder några ord.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-04-13 14:30  |  Lästid: 2 minuter
snoop-dogg-arnold-schwarzenegger

Under gårdagen gick Snoop Dogg hårt åt den förre guvernören, Arnold Schwarzenegger, på Instagram. Många och grova ord sades, men vi tar det från början.

Schwarzenegger var guvernör i Californien mellan åren 2003-2011. Under 2010 dömdes Esteban Nunez till ett 16-årigt fängelsestraff för att ha huggit ihjäl collegestudenten Luis Santos med kniv. Under sin sista dag som guvernör beslutade Arnold att korta straffet för Esteban Nunez från 16 till 7 år.

Det som väcker frågetecken i den här historien är att den dömde Esteban Nunez är son till Fabian Nunez som under tiden var talesman för representantförsamlingen och på samma politiska sida som Arnold under hans tid som guvernör.

I söndags rapporterades att Esteban Nunez släpptes fri efter endast 6 år i fängelse med hänvisning till gott uppförande. Snoop Dogg menar att det är uppenbart att det finns en konspiration – och han skräder inte orden när han nu går till attack på Instagram i ett flertal filmer.

Tidigare har Schwarzenegger erkänt att han sänkte straffet dels för att han tyckte det var för högt, men även för att han hjälpte en vän.

Först publicerade Snoop Dogg en film där han visade en nyhetsartikel i ämnet. Sedan lade han upp den här filmen:

View this post on Instagram

Fuck you Arnold what a friend. U are ?????

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Hans ilska fortsätter och han buntar ihop Arnold med en annan politiker som han ogillar: "Först Donald Trump och sen du. Jag är inte rädd för dig."

View this post on Instagram

Fuck. You. Dogg head bitch

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

I den tredje och sista filmen fortsätter han: "Vänta tills jag får tag i dig och kan konfrontera dig. Hoppas du är tillsammans med Trump då så att jag kan ta er båda på samma gång."

Snoop avslutar sedan sin attack mot Arnold Schwarzenegger med den här bilden.

View this post on Instagram

Funky dog head bitch

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Fortsättning lär följa kring detta och visst finns det upphov till frågetecken i historien. Klart är i alla fall att Snoop känns som en kille man inte gärna är ovän med och som inte glömmer i första taget.

Här kan du se ett nyhetsinslag om fallet som även har uppmärksammats här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-31 16:21