Hoppa till innehåll

Fleecejackorna som håller värmen (och stilen)

Snygga och varma fleecjackor.

Smartaste skyddet mot kyla i vinter.

Man kan bära en fleecejacka både som ett separat ytterplagg och ett isolerande lager. Därför är storleken extremt viktig – en för stor eller tjock fleece riskerar att inte få plats under ett skal.

Avslappnat från Adidas Originals

Modellen Adventure är gjort av mjuk återvunnen fleece i ett ton-i-ton kamouflagemönster. Det som är fint med den här jackan är den lite oversizade passformen vilket ger en bekväm känsla och casual look. 1 100 kr.

Hållbart från Arket

Arket gör väldigt fina produkter som säljs exklusivt hos Mr Porter. Till exempel denna fleecejacka, döpt till Rio, som är gjord av isolerande återvunnen fleece. Färgsättningen gör att den känns gjord både för berg och urban miljö. 1 400 kr.

Funktionellt från Colmar

Italienska Colmar grundades i Monza utanför Milano 1923 och firar därmed 100-årsjubileum i år – grattis! Den här fleecejackan har flera smarta detaljer, till exempel tre fickor med dragkedja som ger gott om plats för nödvändiga småprylar. 2 100 kr.

Återvunnet från Polo Ralph Lauren

Sportkläder från Polo Ralph Lauren har stort användningsområde eftersom de är designade för att användas både i naturen och i stan. Den här snygga modellen är gjord av en kombination av mjuk fleece och slitstark återvunnen nylon. 2 900 kr.

Japanskt från The North Face

Vinterns mest omtalade samarbete i outdoorvärlden: The North Face och ikoniska japanska streetwearmärket Undercover. Kollektionen, döpt till Soukuu, innehåller massor av smarta vinterplagg, som denna fleece med många fickor. 3 300 kr.

Lyxigt från Jil Sander

Minimalistiska Jil Sander gör enbart toppen-produkter av allra högsta kvalitet. I underlinjen Plus+ ägnar sig designer­paret Lucie och Luke Meier åt att uppdatera vardagsplagg och sportkläder. Lyxigt och användbart. 12 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.