Hoppa till innehåll

Café väljer 6 snygga sneakers att möta våren i

Basketsneakers från Celine
Daniel Lindström

Det går åt retrojoggers och basketkängor i vår.

1. Lättviktigt från Nike

Ca 925 kr

”Tailwind” debuterade redan 1978 på Honolulu Marathon och har varit en given vinnare sedan dess. Det finns garanterat snabbare löparskor i dag, men få som är lika snygga som denna.

Läs mer om produkten eller köp den här.

2. Enkelt från POLO Ralph Lauren

Ca 1025 kr

Modellen ”Court” bygger på en gammal tennissko och passar fint tillsammans med POLO Ralph Laurens sportiga sortiment. Den låga silhuetten med mockaöverdel gör att skon funkar till många olika outfits.

Läs mer om produkten eller köp den här.

3. Miljövänligt från Veja

1 299 kr

Franska Veja har blivit världsledande när det gäller hållbarhet. Den populära tennismodellen V-10 CWL är bland annat gjord av återvunnen polyester och tillverkad med mindre vatten, energi och avfall.

Läs mer om produkten eller köp den här.

4. Klassiskt från New Balance

Ca 2 050 kr

De två senaste årens mest populära retrolöparsko, New Balance M990V5, brukar ta slut snabbare än du hinner säga ”dadstyle”. Vi älskar den här skon, finns ingen bättre. Passar till allt!

Läs mer om produkten eller köp den här.

5. Moderiktigt från Margiela

Ca 3 700 kr

Martin Margiela var tidigt ute med att göra replikor av gamla sportskor från 1970-talet. Den här modellen har funnits i sortimentet i många år och blivit en modern klassiker.

Läs mer om produkten eller köp den här.

6. Basketinspirerat från Celine

Ca 6 650 kr

Vi har tjatat om Hedi Slimanes kollektion ”The Dancing Kid” hela den här våren. Vi älskar looken med slitna jeans, collegejackor, keps och – basketskor. Med den här skon maxar du poängen på modekontot.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.