Spana in första actionproppade trailern till ”Battlefield 2042”

omslagsbild till nya battlefield

Svenska spelutvecklaren Dice är mästare på bombastiska krigsspel och första trailern till Battlefield 2042 lovar stort.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-06-09 18:01  |  Lästid: < 1 minut

Efter lång väntan och (för tiden) sedvanliga uppskjutningar börjar vi äntligen närma släppet av nästa upplaga Battlefield och första trailern släpptes precis. Denna gång är utspelar sig det maffiga krigsspelet år 2042 i en kaosfylld värld fylld av naturkatastrofer och annat skit.

Två stora supermakter, Ryssland och USA, Ivan och G:I Joe, har överlevt och krigar hårt mot varandra. Vad krigar de om? Mat och bränsle tydligen. I Dice framtidsvision är alltså världen förändrad men människan är likadan.

I trailern får vi se allt från futuristiska städer, rymdraketer, orkaner, en hel del pang, pang och kulsprutebestyckade robothundar! Battlefield 2042 ska enligt utvecklarna själva vara det största och mest ambitiösa spelet i spelseriens historia och visst ser det ballt ut. Av trailern att döma kommer spelet bjuda in till många kreativa nya sätt att skjuta varandra på, mumsigt.

Spana in den här:

Battlefield 2042 släpps 22 oktober och innan släppet kommer en öppen beta finnas tillgänglig för alla som vill testa hur det är när 128 spelare möts i storskalig krigsföring i en framtidsdystopi.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-06-09 18:01