Annons
Annons

Nya dunderkylaren som kyler ölen med kol

Nu behöver du inte längre ha el för att ölen ska bli så där perfekt kall. Nya kylaren "The Charcooler" är miljövänlig och går på kol och sol. Dessutom har den flera andra smarta funktioner och hoppas kunna lösa problemet med varm öl en gång för alltid.

Tobias Skagerström

charcooler

”The Charcooler” är skapad av de svenska uppfinnarna Magnus Ödling och Patrik von Ahn och kylaren vann nyligen en global innovationstävling där deltagare från över 25 länder var med.

Att den bärbara kylaren vann är lätt att förstå när man hör att den inte kräver el utan går på vanlig grillkol och solceller. ”The Charcooler” har plats för tolv öl och dessutom går det att koppla in sin mobil så att den laddas eller högtalare för att spela musik till produkten.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

– Tekniken är enkel, ”The Charcooler” är i grunden en lyxversion av det som händer när du kyler öl med en blöt strumpa, fast med en massa roliga tillägg och finesser, säger uppfinnaren Magnus Ödling.

Kylaren ska lanseras med en crowdfunding-kampanj och beräknas vara leveransklar under våren nästa år. Då ska den kosta 1623 kronor och uppfinnarna hoppas att man hittat en lösning som en gång för alla gör upp med varm öl.

kylare

kylare2

Annons

Dela (139)
Tweeta

Annons


Laddar