Hoppa till innehåll

Daniel Lindström väljer vårens snyggaste stickade tröjor

Stickad tröja från Tiger of Sweden och Daniel Lindström

Stick ut med vårens mest vågade färger!

När du köper en stickad tröja i en stark färg, tänk då ett extra varv kring vilka byxor du ska bära den till. Färgerna ovan passar bäst till blå jeans och beigea chinos. Vi rekommenderar ej färgade byxor, då blir det helt enkelt too much

Klassiskt från Polo Ralph Lauren

1 600 kr

Den amerikanska drömmen förpackad i en blå tröja. Ralph Laurens ikoniska kabel­stickade modeller kan man inte ha för många av. Färgen gifter sig perfekt med ett par beigea chinos. Skepp ohoj!

Läs mer om produkten eller köp den här.

Blockmönstrat från NN07

2 300 kr

NN07:s ”Brady”-tröja är stickad med geometriska tonala block som ger ett slags patchwork-look. Den blå färgen är suveränt snygg till ett par nedslitna jeans och priset är bra för en rejäl ulltröja.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Borstat från Drake’s

2 500 kr

Lammullen i den här tröjan är något alldeles speciellt. Stickad traditionsenligt i Skottland uppfyller den alla krav du ställer på ett plagg. Extra plus för den borstade ytan och raglanärmen.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Sportigt från Tiger of Sweden

2 500 kr

Tiger of Swedens modell ”Puck” är stickad i en blandning av ull och bomull. De starka kontrasterna i färgen, och den oversizade formen, gör den här tröjan till ett enda stort utropstecken i vår.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Randigt från Acne Studios

3 100 kr

Underbar tröja som man inte kan bli annat än glad av, stickad i ett miljövänligt spunnet garn. Den droppade axeln och Acnes Studios Face-logotyp gör att modellen ger ett avslappnat och lekfullt intryck.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Lyxigt från Celine

8 800 kr

Exakt så här får man ett traditionellt Fair Isle-mönster att se supermodernt ut. Passformen är, som för de flesta av Celines plagg just nu, generöst tilltagen. Ullen är luddig och lyxigt mjuk.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.