Stockholm innerstads minsta lägenhet på 10 kvm till salu – för 1,5 miljoner

Högst upp i ett hus på Kungsholmen ligger den här lilla pärlan som, med sina 10 kvadratmeter, klassas som Hemnets minsta lägenhet i innerstaden just nu.

Mikaela Råberg  |  Publicerad 2017-06-14 15:41  |  Lästid: 2 minuter

Man slutar aldrig förvånas över Stockholms galna bostadsmarknad och nu ligger en enrummare på Kungsholmen ute till försäljning. Lägenheten mäter 10 kvadratmeter – till utropspriset 1,5 miljoner kronor.

– Vad jag vet så är det innerstadens absolut minsta lägenhet. Den är verkligen speciell och känns yteffektiv, smart och är supersöt. En riktig pärla, säger Malin Carlens, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Lägenheten är ljus och genom fönstret har man utsikt över takåsarna. Trots den knappa ytan är bostaden komplett, med utrustat badrum, kokvrå och en liten garderob.

– Den passar antingen som första boende, för studenter eller kan användas som övernattningslägenhet för den som pendlar till stan, istället för att bo på hotell, säger Malin Carlens.

Överraskande nog är hemmet på Kungsholmen inte det minsta som säljs just nu. Utanför tullarna, i Ulvsunda i Bromma, ligger en annan minietta ute – på 9,5 kvadratmeter…

Mer information och bilder från lägenheten på Kungsholmen hittar du här.

Foto: Esoft Styling: Stylingbolaget för Fastighetsbyrån/mäklare: Malin Carlens

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar