Hoppa till innehåll

Stylistens val: Skärp till dig!

Julia Stridh

Bältet är en stylingdetalj som för många nog inte känns så viktig. Men oj sådan skillnad den kan göra. Vanligaste misstaget är att köra ett för brett skärp, men andra falluckor är för glansiga, färgglada, plastiga, mönstrade… Nyckeln är alltså ett ganska minimalistiskt bälte. Och satsa på kvalitet, så lyfter du vilken outfit som helst. … Continued

belt

Bältet är en stylingdetalj som för många nog inte känns så viktig. Men oj sådan skillnad den kan göra. Vanligaste misstaget är att köra ett för brett skärp, men andra falluckor är för glansiga, färgglada, plastiga, mönstrade… Nyckeln är alltså ett ganska minimalistiskt bälte. Och satsa på kvalitet, så lyfter du vilken outfit som helst. Vill du bära färg, satsa på en som fungerar till mycket, som exempelvis blå, grå eller vinröd. Men om du verkligen vill stöka till det: välj ett skärp med päls från Acne! Eller ett diskret flätat. Mer utsvävningar än så undanbedes.


499 kr, Sandqvist.


1 000 kr, Oliver Spencer/Mr Porter.


390 kr, COS.


650 kr, Anderson’s/Nitty Gritty.


1 795 kr, Acne Studios.

Julia Stridh

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.