Sugen på att testa Escape Room? Prova gratis i Stockholm i helgen

I helgen kan du testa Escape Room helt gratis i Stockholm då det placerats en container på Strandvägen som du ska ta dig ur fortast möjligt.

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-06-08 15:24  |  Lästid: 1 minut

Allt fler Escape Rooms ploppar upp i Sverige och Stockholm, nöjesaktiviteten där du genom att hitta, lösa och klura ut ledtrådar för att komma vidare slutligen ska ta dig ur ett rum under en viss tid.

Aktiviteten blir allt mer populär men om du inte har provat det ännu och kanske avskräcks av priset kan du nu göra det gratis i Stockholm.

På Strandvägen Kajplats 17A i Stockholm har Viaplay byggt ett tillfälligt Escape Room inuti en container som en PR-aktivitet för att deras serie Rig 45 har premiär idag.

Viaplays nya serie Rig 45 har premiär idag och för att uppmärksamma detta har man byggt ett tillfälligt Escape Room på Strandvägen som är gratis att prova.

Viaplays nya serie Rig 45 har premiär idag och för att uppmärksamma detta har man byggt ett tillfälligt Escape Room på Strandvägen som är gratis att prova.

Serien handlar om tio personer på en oljerigg där en av dem är en kallblodig mördare. Du kan ana vad som händer sen: folk dör i jakten på att lista ut vem det är.

– Det här är Viaplays stora sommarsatsning och vi tyckte det var en rolig idé att bjuda in till en upplevelse där vår publik får en känsla av att vara inne i serien för en stund, säger Max Andersson, Kommunikationschef på Viaplay.

Viaplays tillfälliga Escape Room är gratis och finns på plats fredag och lördag den 8-9 juni mellan klockan 12-20.

Här kan du se trailern till Rig 45

Dela på Facebook
Tweeta