Annons
Annons

Svenska Margaux filmade sin förlossning – nu gör klippet succé

Skulle du våga spela in hela din förlossning och dessutom dela med dig av den? Det gjorde bloggaren Margaux Dietz och hennes kille Jacob Liebermann när deras son föddes och nu hyllas deras film på nätet.

Nanna von Knorring

Margaux Dietz, 26, är livsstilsbloggare och Youtuber och nyligen fick hon och sambon Jacob Liebermann, 32, sitt första barn tillsammans. Hennes följare har fått följa med under hela graviditeten genom bloggen, sociala medier och i podden Parterapi som paret har tillsammans. De vald även att bjuda in följarna i förlossningsrummet med en förlossningsvlogg.

Annons

Margaux och Jacob valde nämligen att filma hela förloppet som började med att vattnet gick inne på Seven Eleven. I filmen får tittarna sedan följa dem genom värkar och lustgas, något även sambon Jacob får prova på.

Gilla Cafe.se på Facebook

Margaux får även en pedikyr innan det är dags för förlossningens krystfas. Jacob målar hennes tånaglar, själv iklädd ett par hamburgertofflor, och inte långt därefter får de träffa sin son för första gången. Filmen laddades upp på Youtube för tre dagar sedan och i skrivande stund har den setts över 347 000 gånger.

”Att föda barn var verkligen en helt otrolig upplevelse som knappt går att beskriva. Alla kvinnor upplever den på olika sätt och tar sig genom smärtan på olika sätt men en sak är säker och det är att alla vi mammor är superkvinnor som har klarat det här”, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

”Känslan nu efteråt slår allt, har man klarat av att baka ett barn i 9 månader och sen föda ut det så kan man klara allt i hela världen.”

Se det hyllade klippet här:

Vi kan inte göra annat än hålla med Margaux. Grattis till de nyblivna föräldrarna!

Annons

Dela (163)
Tweeta

Annons


Laddar