Svenska märket DRKN samarbetar med legendariskt e-sportlag

DRKN:s satsning på mode för e-sportare fortsätter. I slutet av månaden lanserar man ett limiterat samarbete med ett av e-sportens mest legendariska teams.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-10-26 09:21  |  Lästid: 2 minuter

Det hajpade streetwearmärket DRKN har sedan starten riktat sig mot gamingvärlden, en inriktning som nu fördjupas då man inleder ett samarbete med Ninjas in Pyjamas (NiP). NiP har i över femton år spelat en stor roll för att lägga grunden till den allt snabbare växande e-sportsvärlden. Medlemmar inom det legendariska teamet inkluderar namn som Mästarnas Mästare-aktuella ”HeatoN”, ”Potti”, ”f0rest” och ”GeT_RiGhT”.

NiP x DRKN NiP Magic Tee 3

Tillsammans lanserar därför DRKN och NiP en kollektion man kallar True Believers den 25 oktober. Kollektionen är tänkt som en hyllning till den globala e-sportskulturen, och NiP:s egna supporterfölje.

NiP x DRKN Shell Jacket 2

– Med den här kollektionen ville vi hylla NiP:s imponerande eftermäle, och alla streetwear-entusiaster där ute som också är NiP-fans. Vår inspiration var att ge dem en kollektion med hög kvalité med en stilren design som sammanförde DRKN:s och NiP:s estetik. Vi har också arbetat med symbolerna som är förknippade med laget, som också kan sättas fast på de flesta plagg som patchar, säger Erik Bjerkesjö som är creative director på DRKN.

NiP x DRKN Shell Jacket

Den limiterade True Believers-kollektionen kommer säljas exklusivt på drkn.com och nip.gl från och med den 25 oktober.

NiP x DRKN Hood NiP x DRKN M65 Jacket NiP x DRKN NiP Magic Tee 2 NiP x DRKN NiP Magic Tee

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-05 14:43