Hoppa till innehåll

Tack och hej!

Hallå! Det här blir sista inlägget för mig här på Café. Det har varit underbart kul att blogga här de senaste två åren. Vi får se om jag bloggar vidare nån annanstans. Har inte bestämt mig än. Tills vidare finns jag på Instagram och så klart i podden! Ha det bra!

Hallå! Det här blir sista inlägget för mig här på Café. Det har varit underbart kul att blogga här de senaste två åren. Vi får se om jag bloggar vidare nån annanstans. Har inte bestämt mig än. Tills vidare finns jag på Instagram och så klart i podden!

Ha det bra!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.