Hoppa till innehåll

Vinn en exklusiv FIFA-tröja och spelet FIFA 19!

Exklusiv FIFA 19-tröja med norrsken.
Redaktionen

Är du helt otrolig på FIFA? Mysigt, då har du chansen att steppa upp ditt FIFA-lir ännu mer. Nu kan du tävla med Café och EA Sports och vinna en exklusiv lagtröja och spelet FIFA 19.

Det går att argumentera för att en inbiten FIFA-spelare behöver en egen matchtröja. Nu har du chansen att vinna fotbollströjan som kan bäras på fotbollsplanen både digitalt och fysiskt – en tröja för såväl FIFA-fansen som Premier League-entusiasterna, om man så vill. Som om det inte vore nog tävlar vi även ut utgåvor av spelet FIFA 19 – både till Xbox One och Playstation 4 – till några lyckliga vinnare. 

Fotbollströjan är ett exklusivt designsamarbete mellan EA Sports och tyska modeföretaget FOKOHAELA. Tillsammans lanserar de EA SPORTS x FOKOHAELA Northern Lights kit, en tröja vars design är inspirerad av nordisk natur i form av norrsken. Den digitala varianten av tröjan går att få tag på i FIFA 19:s populära spelläge Ultimate Team, genom att delta i spelets veckovisa utmaningar någon gång mellan fredag 8:e februari kl. 19:00 och fredag 15 februari klockan 18:59.

Använd formuläret här för att tävla!

Skapa en egen enkät för användarfeedback
Exklusiv FIFA 19-tröja med FOKOHAELA. framifrån.
Exklusiv FIFA 19-tröja med FOKOHAELA. Bakifrån med nummer 19.

Exklusiv FIFA 19-tröja med FOKOHAELA.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.