Hoppa till innehåll

Taylor Swifts konsertfilm får biopremiär i Sverige

Jonas Strandberg

När biljetterna släpptes till Taylor Swifts tre Sverigekonserter i vår skapades köer på tiotusentals människor. Även till den amerikanska biopremiären av The Eras Tour var det en blodig kamp att få tag på en biljett. Nu är det klart att den hypade konsertfilmen från turnén går upp på svenska biografer.

I ett uttalande på Filmstadens hemsida meddelas att man den 13 oktober kommer premiärvisa Taylor Swifts konsertfilm The Eras Tour på sina biografer. Priset för en biljett kommer vara 198,90 kronor som en blinkning till Swifts album 1989. Tur att hyllningen inkluderade ett kommatecken, får man säga.

När biobiljetterna släpptes för USA, Kanada och Mexiko landade första dagens biljettförsäljning på $26 miljoner i biljettintäkter, vilket är ett nytt rekord för en specifik titel på en dag för AMC.

Det unika med just The Eras Tour är att den har premiär samtidigt som liveturnén pågår, så den lär vara en perfekt uppvärmning för alla svenska fans inför superstjärnans första stopp i Sverige någonsin i maj 2024. Och förstås för alla som inte tog sig igenom den skärseld som var biljettkön till konserterna.

Biljetterna? De är släppta nu. Nu återstår det bara att se hur länge Filmstadens hemsida klarar av trycket.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.