Hoppa till innehåll

Texas roadtrip dag 11

Omedelbart när vi kom till Austin körde vi till 1502 1st street för att käka grillat på food trucken La Barbecue (före detta JM Mueller BBQ). Tyckte att det var kul att en av de allra mest omtalade matställena i Texas, och USA, hade en sådan här skylt. Det var ungefär 20 meter kö när … Continued

Omedelbart när vi kom till Austin körde vi till 1502 1st street för att käka grillat på food trucken La Barbecue (före detta JM Mueller BBQ). Tyckte att det var kul att en av de allra mest omtalade matställena i Texas, och USA, hade en sådan här skylt. Det var ungefär 20 meter kö när vi kom dit men ett band spelade, det delades ut smakprover och så fick alla i kön gratis bira.

BBQ:n var, naturligtvis, sublim. Vi åt brisket, chopped beef sandwich och enorma beef ribs med sides. Ja, det är okej att hata mig.

Efter lunchen checkade vi in på Hotel San JoséSouth Congress – det tredje av Liz Lamberts hotell vi bott på under resan. Det var, så klart, urmysigt.

Eftermiddagen spenderades med att pejla shoppingläget. Här satan ska det handlas knivar, boots och uppstoppat!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.