Hoppa till innehåll

Texas roadtrip dag 12

Vår näst sista dag i Austin (och Texas) vaknade jag råförkyld. Fan va trist. Jag som hade planerat att äta breakfast tacos på El Taco Rico, åka till Taylor för att gå på Louie Mueller Barbecue och att handla lite uppstoppat. Istället låg jag och jämrade mig i sängen och åt båda mina måltider på … Continued

Vår näst sista dag i Austin (och Texas) vaknade jag råförkyld. Fan va trist. Jag som hade planerat att äta breakfast tacos på El Taco Rico, åka till Taylor för att gå på Louie Mueller Barbecue och att handla lite uppstoppat. Istället låg jag och jämrade mig i sängen och åt båda mina måltider på Torchys tacos – vilket i och för sig visade sig bli resans hittills bästa mexmat. Rekommenderas – särskilt deras barbacoa taco. Idag känner jag mig dock mycket bättre och är redo för det som, förhoppningsvis, kommer bli vår roadtrips absoluta höjdpunkt: Franklin BBQ!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.