”The Office” får egen podcast på Spotify med dina favoritkollegor från serien

Bland gästerna hittar du Steve Carell, John Krasinski och ... Billie Eilish?

Markus Aamisepp | Foto: NBC  |  Publicerad 2020-07-08 17:37  |  Lästid: 2 minuter

Det finns två typer av människor i världen – personer som kollar på The Office UK och de som kollar på den mer populära amerikanska versionen. Ämnet kan splittra arbetsplatser, familjer och skapa djupa hål i dina relationer – så låt oss för sakens skull nu här och nu manifestera att båda versionerna är lika bra. Visst finns det skillnader – men franchiseserien är en av mest älskade i världen och är inte minst ämne för mycket referensvirke i vardagen.

I och med att den senaste säsongen sändes 2013 och oklarheter kring en tioende säsong kanske det finns ett vakum i dig som inte längre stimuleras av att loopa om säsong efter säsong. Men nu kan du äntligen fylla tomrummet med nytt innehåll av Dunder Mifflin-kollegorna i form av en ny podd vid namn ”The Oral History of the Office”.

Du hörde rätt! I en podcastserie på 12 delar kommer karaktärerna prata om serien i kronologisk ordning, hur de kom på storylines och om roliga stunder från serien som fortfarande citeras i vardagen (förhoppningsvis Kevin Malones ”I just want to lie on the beach and eat hot dogs. That’s all I’ve ever wanted.”)

Enligt Entertainment Weekly kommer programledaren för podden vara ingen mindre än Brian Baumgartner (Kevin Malone) som bland annat kommer att intervjua Steve Carell (Michael), John Krasinski (Jim), Ricky Gervais och till och med The Office-beundraren Billie Eilish.

Men vänta, nu – det finns ju redan en The Office-podd, säger kanske du som hängivet fan. Du har också helt rätt. Jenna Fischer (Pam) och Angela Kinsley (Angela) från serien har redan podcasten Office Ladies där de pratar om enstaka avsnitt. Men som du kanske förstår efter att ha doppat tårna i informationen kring den nya podden kommer den antagligen gå in mer på djupet och ställa de unika intervjuobjekten mot väggen för fler saftiga detaljer kring inspelningarna.

De första tre avsnitten av podcastserien släpps på tisdagen den 14 juli på Spotify och sedan släpps resterande delar en gång i veckan varje tisdag.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-07-08 17:37