Annons

Thorsten Flinck är veckans gäst i Fördomspodden – ett helt fantastiskt avsnitt

Efter två succéveckor för Fördomspodden är Thorsten Flinck den tredje gästen i Cafés nystartade podcast.

Olle Arnell

flinck-persson-puff

För dig som inte lyssnat på Fördomspodden tidigare är upplägget att Emil Persson berättar sina fördomar om en känd person för den kända personen i fråga, som sedan får svara på om fördomen är sann eller falsk.

Annons

När Thorsten Flinck kom till Cafés lokaler för att spela in podden kom han först en timme sent, sedan frågade han om Café kunde bjuda honom på lunch vilket vi såklart gjorde med stor glädje.

Sedan spände han blicken i Emil Persson och sade: ”Det här blir mycket bättre för både dig och mig om jag nu får sova i åtta minuter.”. Sedan lade han sig i en soffa och skedade en stor soffkudde i åtta minuter – exakt. Därefter klev han in i podstudion och levererade en fantastisk intervju!

Gilla Cafe.se på Facebook

Ur podden:

Du har köpt ett vansinnigt dyrt fickur som gått sönder omgående och sen aldrig riktigt orkat laga det.

– Jag har aldrig köpt någon form av klocka.

Du har aldrig haft en klocka?

– Nej. Det är därför jag alltid kommer för sent.

Som idag ju.

Ja.

Du vet inte vem Mark Zuckerberg är.

– Nej det vet jag inte.

Du vet inte vem Steve Jobs är.

– Nej det vet jag inte.

Thorsten Flinck berättar sedan om varför han inte använder betalkort, om porrens Ingmar Bergman och han pratar långt och länge om Micke Persbrandt – Jag gjorde hela hans karriär, han är min Frankenstein” och Så småningom kom han att förvandlas till en liten mupp som hoppade fram och det kan jag förakta hos honom.”. Och även om att de rett ut vems penis som är störst.

Ja du ser ju, den här podcasten vill du lyssna på!

Lyssna på Fördomspodden genom att ladda ned appen Acast, trycka på play i spelaren här nedan, eller söka upp den på andra ställen där poddar finns.

Om du har missat de tidigare två avsnitten med Veronica Maggio och Alex Schulman finns även de på Acast och andra ställen där poddar finns. Mycket nöje!

fordomspodden-flinck-medlogga

Annons

Dela (27)
Tweeta

Annons


Laddar