Date, set and match: Tinder öppnar gratis padelbana på tak

Lobba upp för en smash rätt i hjärtat.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-07-13 10:48  |  Lästid: < 1 minuter

Pandemin har förändrat vårt sätt att dejta, när det är dags att träffas i verkligheten föredrar singlar idag allt oftare kreativa utomhusaktiviteter framför rutiga dukar och tända ljus, detta enligt dejtingappen Tinders rapport Future of Dating 2021. Därför öppnar idag Tinder världens första padelbana för dejting, en specialgjord pop-up singelbana, bara för Tinders medlemmar.

Senaste årens starka padeltrenden har märkts även i folks Tinder-biografier. Just ordet padel blev under förra året fem gånger vanligare i profilerna. Men trots att padelhallar byggs överallt är det fortfarande svårt att få tag på tider, framförallt till singelbanor. Därför hoppas Tinder att deras medlemmar ska ta chansen att testa padeldejting den här sommaren, helt gratis dessutom.

Tinders singelpadelbana har poppat upp på taket till Skanstulls parkeringshus som med sina fem våningar bjuder på en rätt schyst utsikt över södra Stockholm. Banan, som endast är till för Tindermedlemmar, är öppen från 14 juli till 1 augusti och allt man behöver för att spela finns redan på plats.

För att boka går man in på tinderpadel.se, väljer tid och sen är det bara att bjuda in din match till matchen och visa dina bästa moves!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-07-13 11:43