Hoppa till innehåll

Dagens överraskning: Tommy Lees twitter-manifest(!) om tiden efter Trump

Donald Trump och Tommy Lee.

Mannen med världens kanske främsta ”tuta med kuken”-aura är på det klara med hur amerikanerna bör hämnas på president Donald Trumps trumpiga presidentskap.

Trumslagaren i det numer pensionerade hair metal-bandet Mötley Crüe, Tommy Lee är (minst) lika känd för sitt struliga privatliv som sitt ytterst kompetenta slagverksarbete. Mest känd är kanske Tommy Lee för sitt stormiga äktenskap med tidigare Playboy-modellen Pamela Anderson under 90-talet. Något som resulterade i två barn, Brandon Thomas Lee och Dylan Jagger Lee, samt 90-talets mest kända amatörporrfilm.

Tommy Lee bakom trummorna.
En jävel på trummor och koklocka: Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee.

Nu har den levnadsglade trummisen, som porträtterades av Machine Gun Kelly i Netflix film The Dirt baserad på Neil Strauss bok om Mötley Crüe med samma namn, tagit till Twitter för att berätta för världen vad som kommer hända efter att Donald Trump lämnat maktens korridorer i Vita huset. I Lees manifest-liknande framtidsutopi(?) föreslås bland annat följande åtgärder:

  • Samla in alla vapen för att smälta dem och göra ett gigantiskt metallberg med Hillary Clintons ansikte.
  • Abortkliniker i varje gathörn.
  • Måla om Air Force One i rosa och flyga över Trumps älskade Bibelbälte sex dagar i veckan för att kasta ner preventivmedel och ateistisk litteratur.
  • Höga skattehöjning för kyrkor.
  • Måla om Vita huset i regnbågsfärger.
  • Fox News ska tas över och göras om till boende för flyktingar.
  • Amerikanska monument och statyer ska ersättas av ledare för BLM (Black Lives Matter) och mexikanska immigranter.
  • Slutligen: Varje gång en Trump-supporter klagar på förändringarna läggs en öppet homosexuell karaktär till i en Disneyfilm.

Bra, kul och viktigt, Tommy Lee!

Tommy Lee och Nikki Sixx i Mötley Crüe

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.