Trailern till ”Friends – The Movie” är det sämsta på länge

Det ser ut som att Vänner kommer få en uppföljare i filmformat – men tack och lov är det inte så.

Joel Linde  |  Publicerad 2018-01-19 10:40  |  Lästid: < 1 minut

Ända sedan den sista säsongen av kultklassade sitcom-serien Vänner (Friends) sändes 2004 har fans spekulerat, hoppats och önskat att de sex skådespelarna bakom Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Chandler och Joey skulle återförenas på ett eller annat sätt.

Men efter tio säsonger fanns det inte mycket vilja kvar att komma med någon lökig uppföljare. På senare år har röster höjts för en uppföljare i filmformat, i stil med de som gjorts för Sex and the city – men den önskan sköts brutalt ner av Lisa Kudrow så sent som i förra året.

– Det har gått 13 år, 13 år med samma fråga och just nu, eller i framtiden – det kommer aldrig att hända, sa hon i en intervju med Heat magazine.

Men med tanke på att vi förväntar oss uppföljare och remakes av det mesta nuförtiden har hoppet naturligtvis inte släckts helt för seriens trogna följare. Så när en trailer med titeln Friends The Movie laddades upp på Youtube fylldes förhoppningarna återigen på.

Det är en ambitiös trailer med klipp från samtliga skådespelares senare filmer och serier, där många av dem spelar mot varandra, vilket har fått folk att tro att filmen faktiskt är i görningen, trots att trailern helt saknar sammanhang och handling.

Men det är naturligtvis hittepå och om vi har tur slipper vi uppleva en återföreningsfilm som med största sannolikhet skulle fördärva våra fina minnen av den legendariska 90-talsserien.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-19 16:05