Skarsgård med när filmen Mr. & Mrs. Smith förvandlas till tv-serie

Mr & Mrs Smith filmposter och scen från nya tv-serien baserad på filmen.

Det har gått hela 19 år sedan Brad Pitt och Angelina Jolie spelade förälskade actionhjältar undercover. Nu omtolkas Mr & Mrs Smith och blir tv-serie.

Jonas Strandberg | Foto: 20th Century Fox & Amazon Prime Video  |  Publicerad 2024-01-12 09:59  |  Lästid: < 1 minuter

Minns du filmen Mr. & Mrs. Smith? Snart släpps tv-serien baserad på klassikern från 2005. I den nya serien ser vi i huvudrollerna Donald Glover och Maya Erskine som två spioner vars täckmantel är att de är ett gift par. Saker och ting blir dock mer komplicerade när de båda börjar få känslor för varandra på riktigt. Säkert inte helt lätt när man varje vecka tvingas ut på livsfarliga uppdrag. Förhandssnacket om serien utlovar gästspel från en hel del roliga namn som Paul Dano, Sarah Paulson och Alexander Skarsgård som skymtar förbi i trailern.

Foto: Amazon Prime Video
Ron Perlman är en av seriens många gäststjärnor. Foto: Amazon Prime Video

Donald Glover har vi tidigare sett i Atlanta, men i Mr & Mrs Smith verkar vi få se mer prov på hans humoristiska sida som vi lärde oss älska i kultserien Community (som för övrigt snart verkar tillbaka med en långfilm). Maya Erskine känner vi igen dels som röstskådespelare i en rad animerade komedier (Bob’s Burgers, BoJack Horseman, Big Mouth), men även i egenproducerade och väldigt unika Pen15.

Mr & Mrs Smith släpps på Amazon Prime Video den 2 februari.

Se trailern för nyversionen av Mr & Mrs Smith här:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-01-12 10:24