Trotsa vintern i lysande grejer

Snö, kyla och väta ska inte stoppa dig från att lira. I alla fall inte om du frågar Nike. Den nya kollektionen med utrustning och kläder är skapad för att du ska kunna fokusera på fotbollen. * * * Med hjälp av Zlatan Ibrahimovic lanseras Hyperwarm-linjen som är såväl varm som vattentät. Med sin strömlinjeformade […]

Publicerad 2013-11-28 23:37 | Uppdaterad 2013-11-29 10:12  | Lästid: 1 minut | cafevik

Snö, kyla och väta ska inte stoppa dig från att lira. I alla fall inte om du frågar Nike. Den nya kollektionen med utrustning och kläder är skapad för att du ska kunna fokusera på fotbollen.

* * *

Med hjälp av Zlatan Ibrahimovic lanseras Hyperwarm-linjen som är såväl varm som vattentät. Med sin strömlinjeformade passform sitter också plaggen perfekt – I alla fall på Zlatan. Här följer produkterna som ingår:

Teknisk tröja
Dri-fit Max Shield Mock är den långärmade tröjan som håller underarmarna torra i regn och snö och ser till att svetten avdunstar från huden. Allt för att du ska  hålla värmen på bästa möjliga sätt. Cirka 500 kronor.

Boll som sticker ut
Det är ingen risk att du inte ser Hi-Vis Incyte, bollen som sägs vara en av de mest tekniskt avancerade företaget tillverkat. Synligheten har maximerats, bland annat genom en rosafärgad ”swoosh”. Dryga 200 kronor.

Elektriska dojjor
Även fötterna ska få synas ordentligt. Det har Nike tagit fasta på i Hi-Vis Footwear Collection genom att använda starka och kontrasterande färgkombinationer. Du gör nog inte fler på, men smaka ändå på namn som Electro Purple, Green Glow och Electric Green.

David André

Dela på Facebook
Tweeta