Annons

Här fotobombar Trudeau studenternas bal-foto under en joggingtur

Nu talar ytterligare bevis för att Kanadas premiärminister Justin Trudeau är en av världens mest avslappnade politiker – och kanske även den mest kamerakåta?

Sofia Börjesson
Här fotobombar Trudeau studenternas bal-foto under en joggingtur

Foto: Instagram

När Kanadas premiärminister Justin Trudeau var ute på en joggingtur i Vancouver häromdagen sprang han förbi ett gäng ungdomar som var på väg till sin studentbal.

Sekunderna då han susar förbi fångades på bild av premiärministerns egna fotograf Adam Scotti, och förutom ett par ungdomar verkar ingen riktigt uppfatta vem som just dök upp.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Efter att han sprungit förbi återvände han dock för en groupie med de lyckliga studenterna.

#VCProm2017

Ett inlägg delat av Cam Corrado (@crrdo)

Men det här är inte första gången Justin Trudeau har med sig sin fotograf på en joggingtur, och inte heller första gången som han sysselsätter sig med fotobombning. Enligt fotografen Adam Scotti är nämligen detta något de arbetar med aktivt.

”Det här är en del av ett litet sidoprojekt där vi dokumenterar olika platser vi besöker och olika joggingturer,” skriver han på Instagram.

En annan skön lirare som har ägnat sig en del åt fotobombning är Tom Hanks. Vår personliga favorit är när han tar en selfie med en sovande person på en bar, här kan du se några av Hanks alster.

Annons

Dela (12)
Tweeta

Annons


Laddar