Tunt och limiterat från Nike

Den 16 oktober släpper Nike en begränsad upplaga av modellen Free Hyperfeel. Tunnare än någonsin omsluter den foten, snarare att likna vid en handske än en klassisk sko, och ska i princip kännas som att bara ha strumpor på sig. Hyperfeel Free kombinerar fyra Nike-innovationer: dämpningen från Lunarlon-sulan och flexibiliteten från Free-konceptet – samt passformen […]

Publicerad 2013-09-10 13:20  | Lästid: 1 minut | Johan Hurtig

Den 16 oktober släpper Nike en begränsad upplaga av modellen Free Hyperfeel.

Tunnare än någonsin omsluter den foten, snarare att likna vid en handske än en klassisk sko, och ska i princip kännas som att bara ha strumpor på sig. Hyperfeel Free kombinerar fyra Nike-innovationer: dämpningen från Lunarlon-sulan och flexibiliteten från Free-konceptet – samt passformen från Flyknit-modellerna och stödet från Flywire-tekniken. Allt för att uppnå maximal komfort utan att det ska kännas att man överhuvudtaget bär ett par skor.

Ursprungligen är väl tanken att dojjan ska användas till barfotalöpning, men designen gör att den passar lika bra till korta svarta jeans när du suger det sista ur sommarsolen på en uteservering.

Säljs uteslutande på Nitty Gritty och Très Bien Shop från den 16 oktober. Pris cirka 1 600 kronor.

Johan Hurtig

Dela på Facebook
Tweeta