Annons
Annons

Nu kan du köpa kalsonger som luktar bacon (!)

Om du älskar bacon (lite för mycket) kan du nu köpa underkläder som luktar sidfläsk. Det är amerikanska företaget J&D Foods som ligger bakom plagget som väcker mer frågor än det besvarar.

Tobias Skagerström
Foto: J&D Foods.

baconuppe

J&D Foods vill att det mesta ska smaka eller lukta bacon och tidigare har det amerikanska företaget bland annat gjort popcorn, läppglans och raklödder som inspirerats av grisköttet.

Nu har företaget tagit det ett steg längre och gjort underkläder som luktar bacon. Plaggen finns både för män och kvinnor och går att köpa på J&D Foods hemsida. Men innan du öppnar plånboken finns det en hel del frågetecken om kläderna.

Annons

Enligt företaget ska underkläderna lukta bacon i sex månader men det är osäkert hur underkläderna verkligen får doften. Vilka kemikalier används och vill man verkligen ha de i sina underkläder? Sedan är en fråga såklart om någon verkligen kommer att köpa plagget?

Om du ändå känner dig sugen på att köpa underkläderna behöver du inte stanna där, utan det finns även ett kuddöverkast som luktar bacon. Då kan alla dina bacondrömmar verkligen gå i uppfyllelse…

Annons

Dela (197)
Tweeta

Annons


Laddar