Hoppa till innehåll

”Vilka skor ska jag ha på bröllopet?”

Bra bröllopsskor? Jag ska på bröllop i sommar. Har köpt en tvåknäppt marinblå kostym från Oscar Jacobson som jag tänkt bära med vit skjorta och slips i en annan blå nyans. Men sen kommer det svåraste, skorna, hur ska jag tänka? Gustav Svensson Svar: Till marinblå kostym kan du ha både svarta eller bruna skor. Jag … Continued

3Bra bröllopsskor?

Jag ska på bröllop i sommar. Har köpt en tvåknäppt marinblå kostym från Oscar Jacobson som jag tänkt bära med vit skjorta och slips i en annan blå nyans. Men sen kommer det svåraste, skorna, hur ska jag tänka?

Gustav Svensson

Svar: Till marinblå kostym kan du ha både svarta eller bruna skor. Jag skulle dock satsa på det sistnämnda alternativet i en loafersmodell, som de här ovan.

* * *

Mer mode:

Skippa hatten – och 5 andra modetips att tänka på i sommar

”Vad har man på sig till en guldklocka?”

”Hjälp mig hitta ett par snygga sandaler”

Shorts på stan – ja eller nej?

Så viker du din bröstnäsduk

Klä dig blått på semestern: 10 plagg som garanterat håller färgen

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.