Hoppa till innehåll

”Hjälp mig hitta ett par snygga sandaler”

Snyggaste sandalerna? ˝Jag vill inte gå en sommar till i svettiga sneakers – hjälp mig att hitta ett par snygga sandaler.” Jonas K Svar: Mitt bästa tips: köp ett par superenkla och billiga gummisandaler från Havaianas. Och lägg pengarna på en snygg skjorta i stället! * * * Fler stiltips: Shorts på stan – ja … Continued

sandaler-tips-sommar-2014

Snyggaste sandalerna?
˝Jag vill inte gå en sommar till i svettiga sneakers – hjälp mig att hitta ett par snygga sandaler.”

Jonas K

Svar: Mitt bästa tips: köp ett par superenkla och billiga gummisandaler från Havaianas. Och lägg pengarna på en snygg skjorta i stället!

* * *

Fler stiltips:

Shorts på stan – ja eller nej?

”Vad har man på sig till en guldklocka?”

”Hur bär jag linne i sommar?”

Så viker du din bröstnäsduk

Klä dig blått på semestern: 10 plagg som garanterat håller färgen

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.