Annons
Annons

Vin Diesel hedrar Paul Walker – sjunger ledmotivet till Furious 7

Se när Vin Diesel hedrar vännen och kollegan Paul Walker som omkom i en bilolycka 2013.

Olle Arnell

Vin Diesel Paul Walker People's Choice Awards

I går (onsdags) natt hölls People’s Choice Awards i USA där det amerikanska folket röstar fram årets bästa film, TV och musik. Priset har funnits sedan 1975 och har högt anseende i USA.

Annons

Det som uppmärksammats mest från galan var när Vin Diesel gick upp på scen för att ta emot pris för filmen Furious 7. Filmen vann pris för bästa actionfilm och bästa film. I filmerna som rönt stor framgång spelar Vin Diesel mot Paul Walker, som omkom i en bilolycka 2013 när han och vännen Roger Rodas kraschade in i ett träd med en Porsche GT.

Gilla Cafe.se på Facebook

När Vin Diesel tog emot priserna höll han ett känslosamt tal till sin avlidne vän och förkunnade att de här filmerna var en dröm som blivit verklighet och talade om svårigheterna att fortsätta inspelningen utan Paul.

– När ingen av oss ville fortsätta inspelningen av filmen på grund av att tragedin helt enkelt var för tung att bära, var det kärleken från folk runt omkring som ändå fick oss att slutföra det, sade Vin Diesel bland annat.

Tal på engelska är ofta bäst just på engelska, så istället för att översätta det fina talet kan du se det i filmen nedan. Missa inte slutet när Vin Diesel sjunger ”See you again”, som är klippet soundtrack, för att hedra sin bortgångne vän.

”It’s been a long day without you, my friend, and I’ll tell you all about it when I see you again.”

 

Gillade du den här artikeln? Följ oss på Facebook!

 

Annons

Dela (79)
Tweeta

Annons


Laddar