Annons

Vinn hörlurarna BeoPlay H7 från B&O PLAY – värda 4 199 kr

Ge dig själv en riktigt god jul – tävla om de här supersnygga hörlurarna från B&O PLAY.

Olle Arnell

Bang Olufsen

Julen närmar sig med stormsteg och förutom att du ska köpa julklappar till vänner och familj så tycker vi på Café att du ska unna dig själv något också. Ett par hörlurar från B&O PLAY till exempel. Delta i vår tävling om ett par BeoPlay H7 till ett värde av 4 199 kr!

Förutom att hörlurarna är otroligt snygga är BeoPlay H7 även trådlösa, heltäckande hörlurar av högsta klass. Med de här lurarna på hjässan får du uppleva ett autentiskt och klart ljud.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Lurarna är tillverkade av förstklassiga material, som anodiserat aluminium och äkta oxläder.

Cafés Mats Rydström gjorde ett test av lurarna i november. Läs hans recension här >

ny

BeoPlay H7 innehåller avancerad batteriteknik med upp till 20 timmars trådlös speltid. Sitter du på bussen eller tunnelbanan kan du lätt besvara samtal, byta låt eller reglera volymen via det inbyggda touch-gränssnittet.

– Med en vikt på endast 280 gram är BeoPlay H7 det perfekta ressällskapet, och hörlurens flexibilitet och ergonomi gör att du kan bära den hela dagen, säger B&O PLAY själva.

Fyll i formuläret nedan för att delta i tävlingen, som avslutas den 30:e december.

Tips: Svaret på frågan hittar du en bit ner på B&O PLAYs hemsida.

Vinn hörlurarna BeoPlay H7!

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Annons

Dela (22)
Tweeta

Annons


Laddar