Wiz Khalifa samarbetar med Happy Socks – ”Strumpor är dope”

Rapparen och modeikonen Wiz Khalifa släpper strumpor och underkläder tillsammans med Happy Socks. Café fick en exklusiv pratstund med Pittsburgh-rapparen.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2018-08-15 14:02  |  Lästid: 3 minuter

Strump- och underklädesmärket Happy Socks visade i dagarna upp sitt senaste samarbete: en psykedeliskt trippig strumpkollektion ihop med rapparen Wiz Khalifa. Det svenska underklädesföretaget har flera gånger gjort musikaliska samarbeten, nu senaste med en Beatles-kollektion, men nu har alltså turen kommit till Pittsburgh-rapparen och modeikonen Wiz Khalifa.

Kollektionen blandar psykedeliska paisley-mönster, blommor och färgglada omtolkningar av klassiskt camo. Sammanlagt är det sex par strumpor, underkläder för både herr och dam – och dessutom en uppsättning barnstrumpor.

Wiz Khalifa och Happy Socks gör en psykedelisk strumpkollektion.

Wiz Khalifa har gjort sig känd som en modeikon de senaste åren, ofta med rejält uppknäppta partyskjortor. Och han verkar ha ett gott öga till Sverige: bland annat har Black and yellow-rapparen flera gånger burit skjortor från Our Legacy.

Rapparen Wiz Khalifa bär skjortor från Our Legacy.

I samband med att Happy Socks annonserade samarbetet med rapparen fick Café möjligheten att ställa några frågor till Khalifa: om kollektionen, okonventionella träningsrutiner och hur hiphop strumpor egentligen är.

Hur kommer det sig att du och Happy Socks har gjort en kollektion ihop?

– Jag har alltid varit ett fan av företaget och hur kreativa deras samarbeten är. Du kan se den sanna personligheten och stilen hos varje person som du jobbar med, vilket är viktigt för mig.

Strumpor, är det hiphop? 

– Strumpor är dope. De kan förvandla vilken outfit som helst och ta det till en ny nivå. Min kollektion blev supercool, där varje design har olika vibbar.

Wiz Khalifa i trädgård, visar upp sitt strumpsamarbete med Happy Socks.

Du bär mycket vågade mönster och färger, hur ska man göra för att bära upp färgstarka kläder egentligen? 

– Jag har bara på mig det som känns rätt, om du känner dig snygg i något som ett starkt mönster, så gör det bara. Vad du än har på dig så måste du ha självförtroende, det skiner igenom. 

Vem skulle du helst se bära dina strumpor? 

– Jag tycker att vi gjorde varianter som funkar för vem som helst, men jag är mest uppspelt över att vi har barnstorlekar. Bash (Khalifas son som han har tillsammans med Amber Rose reds.anm) kommer rocka dem så hårt.

View this post on Instagram

Doin what grown people do ?

A post shared by Wiz Khalifa (@wizkhalifa) on

Om man följer dig på Instagram så ser man att du tränar mycket. Man noterar också att du gör mycket andra saker samtidigt. Hur håller man sig i form som rockstjärna?

– Allt handlar om att göra vad du älskar. Jag älskar att festa och jag älskar att träna. Jag får båda att funka, haha.

Happy Socks samarbete med Wiz Khalifa finns ute nu i Happy Socks konceptbutiker, på happysocks.com och hos utvalda återförsäljare.

Wiz Khalifa visar upp sina strumpor i uppknäppt skjorta.
Wiz Khalifa ligger vid båt för att visa upp sitt samarbete med Happy Socks.
Wiz Khalifa gör strumpor tillsammans med Happy Socks.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:15