10 bästa köpen i Cafés shop just nu

Munskydd, necessär och paraply – Café väljer ut de 10 bästa köpen i vår shop just nu.

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2020-07-13 18:08  |  Lästid: 3 minuter

Högsommaren á juni månad 2020 höll tyvärr inte hela vägen ut och inget annat finns att göra än att hålla vi kvar vid hoppet att resterande semesterhalvår går tillbaka till att leverera medelhavsvärmen vi förtjänar. Men vare sig vi fortsätter få sporadiska regnskurar, norrbottnisk nattkyla på minus 3,3 grader eller superb sommarvärme finns det alltid plats i garderoben för att införskaffa nya kläder efter väder.

För att du ska kunna göra det bästa av semestern har vi på Caféredaktionen valt ut några av de bästa köpen i vår egna shop. Den hittar du i den lilla rektangulära menyn längst ned till höger på sidan.

Är du sugen på att se vad mer som finns i sortimentet kan du själv gå in och botanisera bland kläder, träningsmundering, väskor och annat behövligt. När du är nöjd med din eventuella kundkorg är det bara att betala direkt på hemsidan – effektivt va?

Men, nu: här är de 10 bästa sommarköpen i Cafés shop just nu:

1. Skjorta från Whyred – 1 200 kronor

Luftig, stilren och vit skjorta från Whyred. Perfekt för kalla som varma sommardagar och ackompanjeras bra med ett par högmidjade jeans.

2. Paraply från Baron – 1 500 kronor

Det regnar ju trots allt en del. Varför inte då bemöta regnet med stil med hjälp av det här eleganta paraplyet från märket Baron? Paraplyerna, som finns i en rad olika färger, exporteras av familjeföretaget Ince Umbrellas som gjort handggjorda regnskärmar i hela 215 år och levererar varianter med handtag gjorda av polerad lönn.

3. Bambu-strumpor från CDLP – 169 kronor

Unna fossingarna komforten de förtjänar. Gjorda av miljövänlig bambu och andas så du slipper den där mytomspunna sommartåbiran.

4. Bowlingskjorta från OAS – 899 kronor

Mönstrat, färgglatt och snyggt. Släng skjortan över en vit t-shirt och ackompanjera utstyrseln med ett par svarta långa byxor.

5. Muskydd från Henri–Lloyd – 240 kronor

Tydligen kan du bli snyggare av munskydd. Ta tillfället i akt och införskaffa en stilren och Joe Biden-osande variant från Henri-Lloyd.

6. Organizer från Iamrunbox – 739 kronor

Få ett slut på knycklandet av semesterkläder genom att köpa en organizer. Ja, samla ihop weekend-gerådet på ett pedantiskt sätt för att slippa behöva plocka fram strykjärnet det första du gör när du anländer till sommardestinationen.

7. Rock från Whyred – 1 500 kronor

Vissa dagar är faktiskt väldigt kyliga – det ska vi inte sticka under stolen med. Vare sig du vill ha en klassisk och stilren rock till kalla sommarnätter eller till hösten är den här svarta varianten från Whyred ett klockrent alternativ.

8. Tröja från Adnym Atelier – 2 000 kronor – 1 000 kronor

När du grillar korv en kall sommarkväll och dina vänner plockar fram sina dunkla enfärgade sweatshirts kan du liva upp stämningen med den här somriga tröjvarianten från Adnym Atelier. Ja – golva vänner som familj med en fräsch sommarlook men håll dig långt borta från ketchupen.

9. Mössa från Cross Sportswear – 399 kronor

En anti-solsting- och regnmössa i vattenavvisande polyester för dig med aktiv livsstil.

10. Necessär från Baron – 1 000 kronor – 750 kronor

Packa tandborste och parfymflaskan i stil med den här rysligt snygga necessären (på rea!!!) från Baron.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-07-13 18:08