Hoppa till innehåll

10 perfekta fars dag-presenter – från Cafés egna e-butik

Fars dag stundar, och fars dag-presenter ska, enligt tradition, panikköpas. Idétorka? Vi listar 10 stilriktiga succéköp ur Cafés nyöppnade e-butik.

1. Skidglasögon från Chimi, 1 599 kr

Snyggaste solskyddet i skidbacken? Vi tror så. Dessa goggles från svenska glasögonmärket Chimi går fint ihop med de flesta skidhjälmar. De imskyddade spegellinserna är magnetiska och går enkelt att byta efter väderlek.

2. Kalsonger från CDLP (3-pack), 749 kr

Ett trepack premiumkalsonger är och förblir kungen av fars dag-presenter. CDLP:s bästsäljande boxer briefs i lyocell kombinerar snygg design med hög kvalitet och smickrande passform. En perfekt nystart för kalsonglådan.

3. Korthållare från Whyred, 400 kr

Lyxig korthållare i 100 procent ormskinnsliknande läder. Den slimmade designen gör plånboken enkel att stoppa ned i kavajfickan och rymmer utan problem farsans fem mest övertrasserade betalkort.

4. Skoblock från Myrqvist, 259 kr

Inget förlänger livet på ett par kvalitetsskor som ett par välsittande skoblock. Dessa bidrar till att bibehålla skons ursprungliga form och motverkar fula gångveck. Myrqvists variant i amerikansk cederträ absorberar dessutom både lukt och fukt.

5. Weekendväska från Hashtagbagsetc, 2 495 kr

En praktiskt weekendbag i äkta buffelläder som rymmer det viktigaste i packningsväg inför en covid-säker långhelg på landet. Storleken är anpassad för att väskan ska kunna funka som handbagage på alla (ja, alla) flygplan.

6. Hemmakostym från CDLP, 3 350 kr

CDLP:s lyxiga hemmakostym i signaturmaterialet lyocell är den perfekta mixen av loungewear och ready-to-wear som funkar lika bra för en runda på det lokala Ica:t som för Zoom-möten vid köksbordet. För pappan som behöver skämmas bort lite extra.

7. Paraply från Baron, 1 500 kr

Smakfullt pappaparaply i stormsäker svart metallram, beslag med gevärsstål och vackert handtag av bränd, polerad lönn. Paraplyet är tillverkat för hand av Ince Umbrellas i London, som snickrat ihop regnskydd i 215 år. Bara en sån sak.

8. Glasögon från Vasuma, 2 200 kr

Klädgarderoben i alla ära, men ibland behöver även fejset ett stillyft. Svenska Vasuma erbjuder snygga glasögonbågar till rimliga priser. Snyggast 2020: transparenta unisexbågarna Copperhead, handgjorda i Italien.

9. Kashmirmössa från Myrqvist, 599 kr

Ribbad mössa i en föredömlig blandning av kashmir och merinoull som både håller värmen och stilen när temperaturen närmar sig nollan. Kommer i en rad färger, men krämvit kvalar in som favorit.

10. Necessär från Baron, 1 000 kr

Necessären är en riktig klassiker i fars dag-kontext. Barons rymliga och eleganta variant är tillverkad av stryktålig bomullscanvas och läderdetaljer som bara blir snyggare ju mer du reser med den. En praktisk innerficka håller groomingprodukterna på plats.

Förutom spots i det redaktionella flödet så hittar du Cafés shop i den lilla rektangulära menyn längst ned till höger på sidan. Där hittar du alltid de senaste produktnyheterna från våra anslutna varumärken, och det går enkelt att sortera utbudet efter varumärke och teman. När du är nöjd med köpen är det bara att betala med Klarna direkt på sajten. Smooth, var ordet.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.