Hoppa till innehåll

Veckans 10 bästa köp i Cafés shop

Snyggaste och bästa grejerna i Cafés shop juni 2020
Markus Aamisepp

Speedos, sommarkläder och funktionaliteter – Café listar veckans bästa produkter från vår shop.

Varje vecka rekommenderar vi på Caféredaktionen de 10 bästa köpen i vår egna shop. Ja, precis – den du hittar i den lilla rektangulära menyn längst ned till höger på sidan. Är du sugen att se vad mer som finns i sortimentet kan du själv gå in och plocka och välja bland kläder, träningsmundering, väskor och annat behövligt. När du är nöjd med din eventuella kundkorg är det bara att betala direkt på hemsidan – effektivt heter det!

Vill du å andra sidan ha lite hjälp traven är här denna veckans Caféfavoriter i vår shop:

1. Jacka från Brixtol Textiles 1 799 kronor

Att äga en funktionell och vattentät vintage-jacka från Bristol Textiles är att vara förberedd inför sommaren. Visst har solen visat sina bästa sidor på flera platser i landet under de senaste dagarna – men vi bor trots allt i Sverige. Snart kommer regnet och då kan det för omväxlings skull även vara härligt att att rocka något annat Stutterheim-rocken.

2. Träningsbyxor från Cross Sportswear – 399 kronor

Beachsäsongen är här – mejsla färdigt det sista på kroppen med hjälp av ett par träningsshorts från Cross Sportswear.

3. Solglasögon från Vasuma – 3 000 kronor

Det finns få dåliga saker med sommaren. Men en av dem är att man inte kan se. Lös problemet på ett moderiktigt sätt med ett par kantiga och snygga solbågar i titanium från Vasuma.

4. Speedos från CDLP – 799 kronor

Cafés modebloggare Johan Hurtig tror stenhårt på små tajta herrbadbyxor i år. Under tiden vi väntar på en inspirationsbild kan du utmana ödet själv med ett par från CDLP som finns tillgängliga i svart, vitt, orangt och vinrött.

5. Packboxar från IAMRUNBOX – 160 kronor

Trots få resor i år är det alltid bra att ha organiseringsmaterial till hands. Vare sig du åker till landet, en kompis eller Grekland (dit alla svenskar förutom stockholmarna är välkomna i sommar) är packboxar där du kan dela upp diverse mundering behövligt för en behagligare vistelse.

6. Tröja från Whyred – 960 kronor

Sommarhalvårets patenterade färg – vitt – ska gärna blända dig när du öppnar garderobsdörren under de kommande månaderna. Somra till det ordentligt med en snygg och ljus overshirt från Whyred.

7. Byxor från Adnym Atelier – 1 800 kronor

Vida och säckiga chinos från Adnym Ateiler för dig som vill vara moderiktig och kunna kombinera utan snäva tyglar.

8. Väska från Bristol Textiles – 999 kronor

Ett härligt väsktillskott från Bristol Textiles. Packa ned picknickfilt som jobbdator och gör stan med stil.

9. Två par badbyxor från Henri Loyd – 899 kronor

Varför köpa ett par badshorts när du lika gärna kan få två? Ja, för en högst förmånlig peng får du här två par i en rad olika färgkombinationer du kan välja bland. Matcha efter strandskjorta och/eller bränna.

10. Morgonrock från Boomerang – 1 999 kronor

Två flugor i en smäll är lika med denna vändbara unisex-morgonrock. Axla en grå morgondräkt under molnigare dagar och gör den vit när solen tittar fram.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.