Hoppa till innehåll

10 favoriter från Tiger of Swedens höst- och vinterkollektion

Tiger of Swedens höst- och vinterkollektion för män 2023.

Café plockar russinen ur kakan från Tiger of Swedens höst- och vinterkollektion för män.

Klädmärket Tiger of Sweden har varit en redaktionsfavorit sedan urminnes tider. År efter år fortsätter de att leverera snyggt mode som kombinerar skandinavisk minimalism och hämtar inspiration ur företagets långa skräddade historia.

Tiger of Swedens höst- och vinterkollektion 2023 är inget undantag. Samtliga plagg från kollektionen hittar du här. Här är Cafés Joakim Alméns tio favoriter.

Skjorta i bomullsmix med stretch och extra smal passform. Perfekt skjorta på jobbet. Filbrodie, 1 299 kr.
Utmärkta höstjeans med medelhög midja och raka avsmalnande ben. Pistolero, 1 699 kr.
Basplaggspullover i merino- och bomullsmix med blixtlås som elegant designdetalj. Orbit Pullover, 1 999 kr.
Skjorta i bomulls- och lyocellblandning med lös passform. Tiger of Sweden kallar den själva för säsongens ”statement-skjorta” och det är bara att hålla med. Den höga kragen gör den till en skjorta du med fördel bär på fest. Atikus, 2 499 kr.

Skön höst- och vinterpolotröja i bomullsblandning för dig som gillar mönster och vågar sticka ut. Jaycob, 2 499 kr.
En minimalisk pullover i Milano stitch och ullmix som är både snygg och varm. Eliton Pullover, 2 999 kr.
I höst satsar vi på en känga med hög klack. Snygg detalj med det dolda blixtlåset (se fler bilder här). Insurio Boot, 5 999 kr.
Dubbelknäppt klubbkavaj i ullmelton som hämtar inspiration från en signaturmodell i Tigers digra arkiv. 1903 DB Kavaj, 5 999 kr.

Rock i ull- och kashmirblandning som ger en avslappnad silhuett som faller strax nedanför knäet. Den avtagbara kragen gör att den kan bäras på två olika sätt, men visst ska kragen vara på? Lonnie, 7 999 kr.
Titta går bra, för den här shearlingjackan är inte för allas kontobalans. Utöver den fantastiska designen är den dessutom vändbar (se fler bilder här). Två shearlingjackor i en för ett pris en bit norr om 20 000 kr. Marrock Jacka, 22 999 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.