Annons
Annons

12 gubbar som är kralligare än du någonsin kommer att bli

Chester Yorton är 75 år gammal, superkrallig och äldst i det här gänget. Här är Chester och 11 andra män som kommit till åren men som inte lagt sig på latsidan med träningen för det.

Olle Arnell

Mario Balotelli Clarence Seedorf
Vissa kämpar lite mer än andra när de vill visa upp bringan.

Medan vissa av oss kämpar (mer eller mindre, ska erkänns) för att hålla oss i respektabel form och ser träningen som ett ont måste, finns det andra som är tycker att det är genuint roligt. Inte nog med att de tränar med en disciplin som får en annan att må dåligt, de gör det livet ut också. Glädjen till att gå till gymet tycks aldrig falna, inte ens vid 75 års ålder har exempelvis Chester Yorton tagit pension från en träningsnivå som gör att gör att hans kropp ser som huggen ur granit.

Annons

Chester Yorton är dock inte ensam, om än äldst i den här samlingen kralliga killar, där vissa befinner sig i gränslandet till att bli kallad gubbe istället för kille och där krallig är en grav underdrift.

Kolla in Sam Bryant, Rusty Jeffers, Sylvester Stallone, Bill Grant, Robby Robinson, Chester Yorton, Arnold Schwarzenegger, Spencer Churchill, Svetozar Nikočević, Anders Cahling, Ronnie Coleman, svenska Johnny Grape och de andra som aldrig tycks tröttna på träning i bildspelet nedan.

12
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

Känner du någon som kommer att matcha de här gubbarna när de blir äldre?

 

Annons

Dela (127)
TweetaLaddar