Annons
Annons

19 klassiska sneakers alla borde ägt någon gång i livet

Sneakers har gjort en otrolig resa från att främst användas av idrottare till att ta plats i modevärldens finrum. Låt dojorna hyllas!

Tobias Skagerström

shoes

Alla har numera sneakers, vissa till kostym – andra säger fortfarande att sneakers bara bör användas när sport utövas. En del modeller dansar bara en sommar, medan andra är sådana klassiker att de flesta har ägt ett par.

Annons

– Jag köper många olika modeller, men måste jag välja någon favorit genom tiderna blir det nog Air Jordan 4 som jag använder mycket och tycker är snygga, säger Per Norell, en av grundarna bakom Caliroots som är en av Sveriges största sneaker- och streetwearbutiker.

Kommer det några nya heta släpp snart?

– Det som hela tiden bubblar är Nikes Tillbaka till framtiden-skor som många hoppades skulle släppas nyligen, men som de bara presenterade och ska släppas i någon form under nästa år. Sedan snackas det mycket om vad som kan bli Yeezy Boosts nästa släpp där allt kan hända med Kanye West. Saker kan släppas och sedan tas tillbaka för att göras ändringar, men man ser fram emot vad som sker där.

Om du inte kan vänta till dess kan du inspireras av dessa klassiker.

Vilka har du haft? Klicka i bildspelet för att se!

20
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Annons

Dela (82)
Tweeta

Annons


Laddar