Hoppa till innehåll

4 oväntade gäster på prinsens bröllop – som kan göra festen till ett sjöslag

Markus Thunberg

Det fanns en tid då en gästlista till ett kungligt bröllop såg ut så här: Oscar von Stockenström, Thed Björk Bang-Melchior, Friherre Carl Johan von Schwerin och så vidare. Det gör den visserligen fortfarande – personerna med de där namnen kommer på Carl Philips och Sofias bröllop – men även ett gäng som vet hur man bjuder … Continued

cp

Det fanns en tid då en gästlista till ett kungligt bröllop såg ut så här: Oscar von Stockenström, Thed Björk Bang-Melchior, Friherre Carl Johan von Schwerin och så vidare. Det gör den visserligen fortfarande – personerna med de där namnen kommer på Carl Philips och Sofias bröllop – men även ett gäng som vet hur man bjuder på sig själv i tv.

* * *

Rafael Edholm

Rafael

Med en gedigen film- och tv-karriär bakom sig hoppade Rafael Edholm på TV4:s Kändisdjungeln 2009. ”De senaste två dagarna har varit jätteroliga och jag har fått spytt vackert i tv”, sa han till Aftonbladet när han fick lämna programmet. Till bröllopet kommer han med modellen Freja Kjellberg Borchies (bilden) som slog igenom i Top Model.

Calle Schulman

calle

Calle var en av producenterna för skandalsåpan Kungarna av Tylösand och beskrivs som ”äkta vara” av deltagaren Nemo Hedén. Carl Johan Schulman och Anitha Schulman står under kategorin vänner på gästlistan och Calle Schulman har jobbat tillsammans med Sofia i välgörenhetsprojektet Project Playground.

Baren-Meral

meral

Meral Tasbas blev känd i dokusåpan Baren och har kallats ”skandaldrottning” och ”gapig” men säger själv att ”Baren-Meral” bara var en karaktär hon spelade. Hennes pojkvän Johan Carlström känner prinsen från prinsens racingkarriär.

Marre från Paradise hotel

Marre

Marwan Hitti har varit Sofias frisör sedan urminnes tider – sedan de båda var med i Paradise Hotel. Till bröllopet kommer han med frun Marcella Hitti. Förutom klippandet av Sofia har han framgångsrikt drivit salong med Marie Serneholt, Rebecca Simonsson och Sofi Fahrman på kundlistan.

Fotnot: SVT sänder bröllopet mellan Carl Philip och Sofia – och även den efterföljande festen.

Foto: All over press

* * *

Läs också!

start_look

11 kändisar som ser exakt ut som två andra kändisar ihop

16 bevis på att Södermalm har Sveriges roligaste poliser

22 ord som du förstår om dina päron kommer från Stockholm

Därför börjar vuxna festa som om de vore tonåringar igen

Partying_01_kopia

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.