Annons
Annons

cl

I dag är äntligen Europas finaste turnering för klubblag tillbaka på allvar och med den kommer Viasat-studion. Ola Wenström och de andra är redo att guida oss igenom ännu en säsong och det finns några stunder som man verkligen ser fram emot. 

* * *

ola

Välkomnandet

När Ola Wenström står upp eller sitter ned, ser in i kameran och hälsar tittarna välkomna till studion. Då vet man att väntan snart är över och att Champions League-matcherna är nära att kickas igång.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

glenn

Glenns nya ord

Glenn Strömberg blir ibland så till sig vid farliga lägen och målchanser att han inte vet vad han ska säga eller göra och då kommer ord eller ljud som man aldrig hört förut.

bosse

Bosse Petterssons skratt

Den gode experten ser så glad ut när han skrattar.

Erik-Niva-Hamren

Niva förklarar

Erik Niva har en imponerande kunskap om det mesta och en förmåga att fördjupa och analysera på en riktig djup nivå. Bland annat så pratar han om saker som perspektiv, politik, globaliseringen eller den moderna fotbollens nya villkor.

lars

Lagerbäcks leende

Islands förbundskapten kommer säkert att få beröm för att han fört landslaget till deras första EM någonsin och då brister nog 67-åringen upp i ett leende. Ett ansiktsuttryck som man inte såg så ofta under hans tid som svensk förbundskapten, men han har gått från att ha blivit utnämnd till Sveriges tråkigaste person av Filip & Fredrik till att vara folkkär i flera av de svenska stugorna.

holmgren

Holmgrens energi

Niklas Holmgren verkar ibland vara väldigt taggad oavsett vilka som spelar och kan kommentera matcher mellan två mindre kända lag som om det vore final i VM, EM och Champions League i ett. Man måste ändå beundra hans engagemang och glädje över att Gent ställs mot Astana och underhållande är det när hans röst blir alldeles hes.

frida

Språkkunskaperna

Frida Nordstrand växlar utan några större problem mellan flera olika språk och pratar med spelare från alla världens hörn.

kostym

De fina kostymerna

Det är nästan alltid ett väldigt välklätt gäng som sitter i studion eller är på arenan.

Scrubs

Scrubs-puffen

Sist men absolut inte minst. Momentet som nästan blivit en klassiker och är en självklar del av slutet på studion. När Ola Wenström och de andra ska puffa för näst kommande program – som vanligtvis i TV6 är Scrubs – är det med olika intresse och engagemang från de inblandade. Till exempel verkar det inte som om att Lars Lagerbäck bryr sig så mycket om vad JD och Turk har för sig på sjukhuset.

Kvällens sändning:

Viasat storsatsar på den här säsongens Champions League och kvällens sändning inför bland annat Paris Saint Germain-Malmö FF börjar redan 18:00 på TV3. Det blir 2 timmar och 45 minuters fokus på Zlatan Ibrahimovic och hans återkomst till Malmö och de andra matcherna.

 

Tobias Skagerström

Foto: All Over Press och Viasat.

Annons

Dela (16)
Tweeta

Annons


Laddar