Hoppa till innehåll

Adidas släpper nya sneakers från Kanye och Pharrell – se dem här

Tom Cehlin Magnusson

Bråda dagar för Adidas när man i slutet av september släpper nya versioner av sina två kanske mest populära modeller. Vilken är din favorit?

September har varit en oväntad varm månad, men för Adidas anställda (och servrar) ser slutet av månaden ut att bli svettigare än någonsin. I dagarna offentliggjorde Adidas nämligen att både Kanye och Pharrell släpper nya versioner av sina respektiva signatursneakers. Både Kanyes Yeezy 350-modell och Pharrells tolkning av NMD-sneakern har tampats om försäljningsrekordet under året.

I Kanyes fall rör det sig om en uppdaterad version av Yeezy Boost 350 där den största skillnaden är rent kosmetisk, skon har en orange rand med ”SPLY-350” skrivet i grått. Skon saknar också den tidigare upplagans mocka-patch på insidan av skon. Vi har tidigare nämnt skon här, och på Kanyes Yeezy Season 4-visning skymtades en helvit modell, flera färger väntas alltså.

Pharrells lekfulla tolkning av Adidas hajpade NMD-modell, som vi tidigare skrivit om här, kommer alltså nu tillbaka i fem olika färger. Det handlar då om en grön, svart, gul, röd och en ljusblå modell som kommer släppas. Alla modeller har olika former av modellnamnet ”Human Race” inskrivet på ovansidan av skon, och kommer med skons karakteristiska svarta gummi-”cage” på sidan.

Mycket att välja på, men det gäller att bestämma sig snart då den nya Yeezy-skon släpps den 24 september på adidas.com/kanye, Pharrells NMD har ännu inget konfirmerat releasedatum, men sneakernews.com rapporterar att 29 september är datumet då skon släpps.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.