Hoppa till innehåll

Nya sneakers från Kanye West – se dem här

Tom Cehlin Magnusson

Kanye West och Adidas ryktas snart släppa ny modell av den omåttligt populära Yeezy Boost-serien.

Bara några dagar efter släppet av de bokstavligen talat självlysande Yeezy Boost 750, som naturligtvis sålde slut på rekordtid, kommer nu uppgifter om en helt ny modell från Kanye och Adidas. Modellen ryktas enligt GQ heta 550 och på Sneaker News har nu bilder på den nya modellen dykt upp. En rimlig invändning mot skons namn är dock att man på bilderna från nicekicks.com ser att det på överdelen står ”SPLY-350”, kanske rör det sig därför om en vidareutveckling av 350-modellen.

adidas-originals-yeezy-boost-550-black-white-first-look-4

Hittills har inte Adidas bekräftat uppgifterna om den nya modellen, men bilderna på Kanye själv bärandes skorna skvallrar om att den nya skon kan vara på väg förr snarare än senare.

adidas-originals-yeezy-boost-550-black-white-first-look-5

Skillnaden från 350-modellen tycks vara en högre skurning, Primeknit-överdel och en ny design där en blixt-liknande design syns på skons ena sida. Samma sko syntes i grått med en orange rand under hiphopstjärnans visning av sin tredje klädkollektion i februari. Oavsett vad man tycker om dessa lär skorna flyga av hyllorna när de släpps, till och med Kanye West själv verkar vara väldigt mån om att hålla sina skor rena, vilket nyligen syntes i en Snapchat-video från Kim Kardashian.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.